Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Arbetsgrupper"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Arbetsgrupper


Föräldrar, vi behöver er hjälp för att tillsammans utveckla vår klubb, för våra barn och ungdomars skull. Utan er skulle vi inte kunna driva UAKK!

UAKK är en ideell förening som bygger på medlemmarnas aktiva deltagande för att säkerställa klubbens verksamhet och framtida utveckling. Arbetsgrupperna är ett sätt att fördela arbetet inom föreningen, för att säkerställa verksamheten och dess utveckling samt för att fördela arbetet så rättvist som möjligt mellan medlemmarna. Grupperna medverkar också till en ökad kännedom om föreningen och dess verksamhet samt inkluderar familjerna i den fina verksamhet som föreningen utövar.

Arbetsgrupperna och arbetet inom dessa kan komma att förändras för att passa det behov föreningen har. Respektive grupp har en styrelserepresentant som ansvarar för att förmedla frågor mellan arbetsgruppen och styrelsen.

Beskrivningarna nedan syftar till att övergripande förklara de arbetsuppgifter och det ansvar som ligger inom respektive grupp. Varje familj (och åkare som är över 18 år) har möjlighet att välja arbetsgrupp och ska delta med engagemang och aktivitet. Grupperna ansvarar främst för att genomdriva olika aktiviteter inom föreningen, men föräldrars medverkan behövs alltid vid tävlingar, shower etc. oavsett vilken grupp man tillhör. 

PASSA PÅ att själv välja vad du vill göra! Alla kommer själva att få välja vilken arbetsgrup som man vill lägga sitt engagemang. Inom kort kommer det finnas doodleformulär där ni kan anmäla er till den grupp ni vill tillhöra.

Vår fina klubb blir det vi gör den till! 

Let´s do this!

 

ADMIN-gruppen

Gruppens uppgifter är att sköta stora delar av föreningens administrativa uppgifter såsom föreningsadministration mot olika intressenter, upprätthålla medlemsregister, administrera grupper, licenser osv för våra åkare och tränare. 
Ej valbar, vid intresse kontakta styrelsen: styrelse@uakk.nu   

Tävlingsgruppen

Gruppen planerar, genomför och utvecklar tävlingsverksamhet. Bokar in lokaler, ishallar, domare etc. för de tävlingar som UAKK arrangerar. Även tillhörande administration kring tävlingarna såsom anmälningar, lottningar etc. Gruppen ansvarar för teknisk utrusning för domare, sekretariat etc. under tävlingen samt köper in priser och ev. andra tillhörande uppgifter.

Tävlingsgruppen ansvarar även för anmälningar av klubbens egna åkare till externa tävlingar under säsongen.  

Stipendie- och sponsringsgruppen

Gruppen sammanställer och informerar om sökbara stipendier samt ordnar workshops eller annan möjlighet för klubbens medlemmar att få hjälp och tips om att skriva stipendieansökningar. Gruppen jobbar med ansökningar om medel från donatorer och fonder som delar ut pengar till barn- och ungdomsverksamhet. Gruppen arbetar även med att hitta samarbeten med företag och organisationer för att utveckla erbjudanden som gynnar båda parter.

Försäljningsgruppen

Under året anordnas ett antal försäljningskampanjer för klubbkort, Newbody etc. Gruppen ansvarar för att planera och genomdriva dessa tillfällen samt vidareutveckla försäljningsverksamheten inom klubben.

Åkargruppen

Gruppen organiserar tester, sammandrag, utbildningar samt ansvarar för tränar/åkardokument. Åkargruppen ansvarar även för klubbfotografering och agerar som stöd till huvudtränare/tränare med administration av åkardokument såsom mallar för utvecklingssamtal etc.

Serveringsgruppen

Gruppen ansvarar för att planera, göra inköp, få föräldrar att baka/ge fikabröd så att vi har ett café som uppskattas av våra besökare samt bemanna vårt café vid de olika tävlingar och evenemang som vi har. Gruppen ansvarar för bemanna upp caféet under den tid som vi har det öppet samt även för att städa undan och ställa allt i ordning. 

Material- och Arenagruppen

Gruppen genomför praktiskt arbete med förvaring, nycklar och materialvård av klubbens utrustning. I ansvaret ligger även att organisera skridskobytardagar samt ta hand om skridskoslipning och skridskouthyrning. Gruppen ansvarar även för de sjukväskor etc. som finns i ishallarna.

Lägergruppen

I den här gruppen planeras, genomförs och utvecklas klubbens egna läger. Det omfattar planering, inbjudningar, bemanning av tränare/lägerungdomar, bespisning, logi, schemaläggning samt säkerställa föräldramedverkan. Utveckling av befintliga och nya läger inom klubbens regi ligger också i gruppens ansvar.

PR- och mediagruppen

Gruppens ansvar är att bygga upp varumärket UAKK samt marknadsföra konståkning som idrott i olika medier. Gruppen arbetar med dokumentation och spridning av information kring tävlingar och arrangemang som UAKK anordnar eller deltar i. Marknadsföring av våra evenemang, framtagande av tryckt material, pressreleaser osv ligger i de aktiviteter som gruppen gör. Ansvarar även för hemsidan och klubbens sociala medier.

Showgruppen

Gruppen planerar, genomför och utvecklar föreningens showverksamhet. Anordnar skridskodisco, prova-på-tillfällen, shower och avslutningar. UAKKs stora shower är säsongsavslutningar samt vårshowen som anordnas vartannat år.

Skridskoskolegruppen

Gruppen arbetar med rekrytering av nya åkare till UAKK. Under event och vid uppstart av skridskoskolan så medverkar gruppen genom att hälsa nya medlemmar välkomna till klubben och informerar om klubbens verksamhet. Gruppen stöttar även tränarna kring viss administration kring skridskoskolan vid behov.

Valberedningen

Valberedningen består vanligtvis av föreningens tidigare styrelsemedlemmar. Valberedningens arbete är dels att säkerställa nya medlemmar till styrelsen. Valberedningen jobbar aktivt under hela säsongen vid behov att bemanna styrelsen samt för sköter den fortlöpande rekryteringen av ersättare och reserver. Ej valbar (om intresse finns mejla till marlene@banffy.se).

Ekonomigruppen

Gruppen ansvarar för all administration som rör föreningens ekonomi. Mycket av gruppens arbete såsom framtagande av budget, årshandlingar, revision sker i tätt samråd med styrelsen. Gruppen ansvarar för fakturering av tränings- och tävlingsavgifter, utbetalning av löner samt föreningens övriga ekonomiska ärenden. Ej valbar. 

Styrelsegruppen

Styrelsen har det formella ansvaret för förenings verksamhet. Gruppen har arbetsgivaransvar för våra anställda tränare. Styrelsen arbetar för att säkra föreningens ekonomi och utveckling av föreningens verksamheter. Ej valbar (Om intresse finns kontakta valberedningen).

Inga nyheter är skapade

 

 

 

Postadress:
Uppsala Allmänna KK - Konståkning
Gizela Karlsson, Gränby ishall
75430 Uppsala

Besöksadress:
Gränby ishall -B
75430 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@uakk.nu


 

Våra Samarbetspartners

 

Lansforsakringar_logga_WEBB
  
  
 
 

logga_alone_150x56

 

 
Här finns plats för Dig som sponsor & annonsör. 
 
Är Du intresserad av att hjälpa idrotten och samtidigt visa Dig på vår sida?

Skicka ett mail till styrelse@uakk.nu