Erbjudanden

Rabatt hos Pingo's Sportshop i Uppsala

Välkommen till Pingo’s Sportshop AB i Uppsala. Vi som driver företaget är syskonen Andreas och Sandra. Andreas är initiativtagaren till detta företag och är en målinriktad entreprenör, som har lång erfarenhet av logistik. Sandra, som är tränare i UAKK, har 20 års erfarenhet av konståkning, både som åkare, tränare och domare och har en stor passion för konståkning.

I starten fokuserar vi på att erbjuda snygga och funktionella konståkningskläder från kända tillverkare såsom JIV Sports, Elitexpression, NY2 Sportswear, Thuono m fl. Vi kommer även att kunna erbjuda konståkningsskridskor och olika tillbehör.

Medlemmar i UAKK får 10% rabatt på alla produkter med ordinarie priser som finns på hemsidan.

Rabattkoden skrivs in vid utcheckningen av medlemmens beställning i webbutikens kassa. Rabattkoden är: UAKK (med stora bokstäver).

Pingo's Sportshop AB

Rabatt hos Norrköpings Skateshop

Medlemmar i UAKK får 10% rabatt på alla produkter med ordinarie priser som finns på hemsidan och i butiken i Enskededalen så som skridskor, slipning, skenor, dräkter, väskor mm.

Medlemmar som önskar att handla i butiken i Enskededalen (Stockholm, nära Tele2 Arena), uppger sitt medlemskap i UAKK vid betalning, så gäller 10% även i butiken.

www.norrkopingsskateshop.com

Uppdaterad: 18 FEB 2021 18:45 Skribent: Karin Eckerbom

Gizela Karlsson, Gränby ishall

Våra

Här finns plats för Dig som sponsor & annonsör.

Skicka ett mail till This is a mailto link