""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Allmänna Konståkningsklubb

UAKK Vårshow 2023 "Astrid och sagorna"
 
Skolor och förskolor - föreställning 31 mars

 

Uppsala Allmänna Konståkningsklubb bjuder in alla Uppsalas skolor och förskolor till den fantastiska konståkningsshowen Astrid och sagorna.

 

Showen är lämplig för barn mellan 3 och 10 år, och den genomförs den 31/3 kl 10.00 i A-hallen vid Gränby ishallar. Föreställningen håller på i ca 75 minuter.  

 

Showen innehåller nummer från flera av Astrid Lindgrens välkända berättelser men även inslag om Astrid själv och lite bakgrund till berättelserna. Denna show passar perfekt att ha som ett varierat arbetssätt i skolan och går att koppla till skolrelaterade arbeten men kan även ses som ett roligt avbrott i skolans/förskolans ordinarie verksamhet. Vi hoppas att ni tar detta tillfälle i akt, kanske som ett avstamp eller avslut kring ett temaarbete om vår fantastiska författare.

 

Det finns ett begränsat antal platser för showen och därför behöver ni anmäla era klasser via anmälningsformuläret nedan. Gratis inträde. Anmälan senast den 3 mars 2023.

 

Kom ihåg att det kan vara kallt i ishallen. Varmare kläder, mössa och vantar rekommenderas. Det är tillåtet för eleverna att ta med fika/frukt/mindre matsäck till föreställningen om ni pedagoger och skolan tillåter!

 

Vid frågor, kontakta Therese Hellman via mail: show2023.uakk@gmail.com

 

Varmt välkomna!

För allmänheten - föreställning 1 april

Föreställning för allmänheten lördag den 1 april kl 10. 

 

Datum: 1 april kl 10.00

Plats: A-hallen Gränby ishallar

 

Ingen föranmälan

100 kr/vuxen (från 18 år)

Gratis för barn

 

Varmt välkomna!