""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Allmänna Konståkningsklubb

UAKK är en av Sveriges största konståkningsklubbar med grupper på alla nivåer för både liten och stor. Här finns mer information och anmälningsinfo för våra olika verksamheter: 

_____________________________________________________

 

Schema för UAKKs åkare
Till schemasidan >>

_____________________________________________________

Föräldrar/vårdnadshavare - UAKK behöver nya medlemmar till styrelsen inför säsongen 2023/2024
2023-03-07 21:18

UAKK är en ideell förening och alla våra styrelsemedlemmar är föräldrar/vårdnadshavare till åkare i klubben. Att engagera sig i föreningens styrelse är både roligt och givande och för klubben är det helt avgörande att styrelsen fylls på med nya krafter med jämna mellanrum. 


Inför kommande säsong behöver vi flera nya styrelsemedlemmar för att vi ska kunna fortsätta att bedriva vår verksamhet. Vi uppmanar alla klubbens föräldrar/vårdnadshavare att se över möjligheten att anmäla sitt intresse för styrelseuppdrag inför nästa säsong. Det är en unik chans för dig som förälder/vårdnadshavare att komma nära klubbens verksamhet och samtidigt göra en viktig insats för ditt barns idrottsutövande. 

UAKK Sommarläger 2023
2023-02-13 21:53

Nu öppnar anmälan till UAKKs sommarläger 12-16 juni. Tränare vid lägret är Anki, Lena och fler av våra duktiga tränare inom UAKK.

 

Anmälan senast 12 mars.

 

Mer information och anmälningsformulär >>

 

Välkomna!

UAKK vårshow 2023 "Astrid och sagorna" - en sagolik isföreställning
2023-01-11 00:14

31/3 Föreställning för skolor och förskolor

Uppsala Allmänna Konståkningsklubb bjuder in alla Uppsalas skolor och förskolor till den fantastiska konståkningsshowen Astrid och sagorna.

 

Showen är lämplig för barn mellan 3 och 10 år, och den genomförs den 31/3 kl 10.00 i A-hallen vid Gränby ishallar. Föreställningen håller på i ca 75 minuter. Föranmälan krävs.

 

Mer information och anmälningsformulär >>

 

***********************************************

 

1/4 Föreställning för allmänheten

Kl. 10.00 i A-hallen vid Gränby ishallar. Ingen föranmälan.

 

***********************************************

 

Varmt välkomna!

Test tisdag 17 januari
2023-01-10 18:07

Tisdagen den 17 januari är det dags för test!

 

Se schema och testordning här.