""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Allmänna Konståkningsklubb

Uppstartsläger 12-16 augusti 2023

 

Välkommen med anmälan till årets uppstartsläger i UAKK:s regi. Årets uppstartsläger kommer att pågå lördag den 12 augusti till onsdag den 16 augusti 2023. Lägret riktar sig till klubbens alla tävlingsåkare säsongen 2023/2024. Sista anmälningsdag för ordinarie anmälan är den 6 juni.

 

Trots att Uppsala kommun tidigare har beslutat att hålla sina ishallar stängda under hela perioden maj till augusti har vi nu glädjen att kunna meddela att vi fått nästan tillräckligt med is i B-hallen för att kunna förlägga hela lägret till Uppsala. Tyvärr har det varit oerhört svårt att få gehör för våra behov av istid. Vi har fått istider utspridda men mestadels dagtid och några enstaka kvällspass tisdag och onsdag.

Om det blir ett stort intresse för lägret kommer de mer avancerade, äldre åkarna att få sina ispass i Knivsta på måndag och tisdag.

 

Vi erbjuder:

  • För åkare med testnivå Fri 2 - Fri 4: ca 15 ispass och ca 8 danspass per vecka för 3 300 kr 
  • För åkare med Tävlingstest: ca 10 ispass och ca 10 danspass per vecka för 2 800 kr 

Priserna gäller för hela lägerveckan lördag - onsdag med anmälan senast 6 juni. Därefter efteranmälan i mån av plats mot tillkommande avgift 500 kr.

 

Lunch ingår inte i lägeravgiften utan alla behöver ta med egen mat. 

 

Tränare är Anki Niklasson med flera tränare från klubben. Klara Stenerhag undervisar i dans.

Åkare som är i behov av hjälp under dagen med exempelvis att knyta skridskor behöver ha en vuxen med sig.

Åkare som är utan vuxen på lägret förutsätts klara sig på egen hand. En lägerförälder kommer att finnas på plats i ishallen i Gränby under hela dagen om något oförutsett skulle hända. I år kommer det inte att finnas några lägerungdomar på plats.

 

Att delta i läger är en viktig del av den individuella utvecklingen som åkare. En veckas läger motsvarar ca 3-4 veckors ordinarie träning. Genom att delta i de läger som anordnas av klubben bidrar du även till att stärka gemenskapen inom klubben. UAKK ser gärna att alla tävlingsåkare deltar då det är en viktig förberedelse för säsongen.

 

Varmt välkommen med er anmälan på länken nedan!

 

Till anmälningsformulär Uppstartsläger 2023 >>

 

 

Vänliga hälsningar
Lägergruppen