""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsskola
Uppsala Allmänna Konståkningsklubb

Anmälan till Konståkningsskolan

Alla som är intresserade av att lära sig åka konståkning är välkomna att anmäla sig till vår Konståkningsskola. Man behöver inte ha deltagit i vår skridskoskola innan men man behöver kunna ta sig fram på isen på egen hand.

 

Vi erbjuder grupper som tränar 2-3 gånger per vecka och träningspassen innehåller både is och markträning. Grupp K3 som tränar 3 gånger i veckan rekommenderar vi att man har lägst märke 3 för att delta i. Läs mer om märken/tester här >>

 

Antagning till vår konståkningsskola sker löpande under terminernas gång. Är grupperna fulltecknade meddelas det på hemsidan.

 

En bekräftelse med information om träningsstart, schema, grupptillhörighet och betalningsinformation skickas cirka 2 veckor innan start och i samband med anmälan när terminen har startat. Träningen startar vecka 37.

 

 

 

Säsongen 2023-2024 är nu slut för konståkningsskolan. Anmälan till nästa säsong kommer publiceras här under våren.

Anmälningsvillkor

Så fort kursen startar anses anmälan vara bindande och full avgift kommer faktureras även om man efter det väljer att hoppa av. Det går dock bra att avanmäla sig ända fram till kursstart utan avgift. Det går också bra att ändra antalet önskade träningspass.

 

Avanmälan och ändringar görs till konstakningsskola.uakk@gmail.com. Observera att vi inte svarar på mail under juli samt början av augusti.

Försäkring

Via medlemsavgiften är åkaren försäkrad via Svenska Konståkningsförbundet, läs mer om försäkringar här >>